Російський журналіст і блогер Олександр Невзоров пояснив, чому в Росії, де населення сліпо вірить всьому показаному по ТБ, відбуваються мітинги і акції протесту. 26 березня показало, що Кремль помилився у початкових розрахунках і зробив ставку не на ту частину населення.

Про це Невзоров розповів в ефірі одного з російських радіостанцій. За його словами, нинішня неспокійна ситуація в країні продемонструвала, що молода генерація живе в повній конфронтації з внутрішньою політикою і устроєм. Молодь абсолютно не хвилює Медведєв з його дачами, витівки православної церкви тощо. "Кремль продовжує своє житіє в царстві фіолетових грибів, що розмовляють, в абсолютно паралельному світі", - сказав Невзоров.

Також він додав, що молоді люди прекрасно розуміють, як багато нового, зручного і практичного є в цьому світі. І ці самі молоді люди не розуміють, чим вони гірші: чому вони, живучи в такій могутній країні, не можуть собі дозволити якісне медичне обслуговування, чесне правосуддя, свободу слова і право голосу.

"Тому виникає цікавий діалог з режимом. Режим каже: так, я архаїчний і тупий, так, я пішов у минуле, так, я буду служити ідеалам, що давно пішли", - говорить Невзоров і додає, що народ у відповідь просто посилає подалі режим, намагаючись вибороти своє право на гідне життя.

«Я не знаю, яким генієм треба бути, і що треба буде зробити Кремлю, щоб налагодити правильну бесіду з цими двома відсотками. Ось вони зробили невірну ставку. Вони ставили на свої 98% і впивалися їхньою покорою. А домовлятися треба не з 98-и, 98 коритимуться в будь-якому випадку кому завгодно - марсіанам, буддистам, Кім Чен Ину - кому завгодно будуть покірні. Ось домовлятися треба з двома відсотками", ​​- резюмував журналіст.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам готують солідну доплату: хто та скільки отримає

ТЦК забороняють користуватися телефоном: українцям розповіли, як себе захистити

Оновлення даних у ТЦК: в яких випадках чоловіка можуть відвезти на "перевірку"

Тривожна арифметика "Нафтогазу": українці стають боржниками навіть за наявності переплати

Показати ще

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що російські телеканали до останнього замовчували про те, що в двох найбільших містах проходять акції протесту.