Російський мільярдер Олег Дерипаска купив рекламу в американському діловому журналі Wall Street Journal, у якій спростував інформацію про те, що завдяки співпраці з колишнім радником Дональда Тармпа Полом Манафортом, лобіював інтереси Володимира Путіна у США.

Крім того, він заявив, що "готовий вязти участь у будь-яких слуханнях Конгресу США з цього приводу, щоб відстояти свою репутацію та ім'я".

"Я хочу рішуче спростувати це зловмисна твердження і брехню, я ніколи не брав зобов'язань і не укладав контрактів з метою просування інтересів уряду Путіна", - підкреслив Дерипаска.

Відзначимо, 22 березня Associated Press з'явилася публікація, в якій говорилося, що колишній керівник передвиборного штабу Дональда Трампа Пол Манафорт з 2006 по 2009 рік працював на Олега Дерипаску, а той, у свою чергу, просував в США російські інтереси.

Манафорт визнав співпрацю з російським олігархом, але підкреслив, що вся діяльність була законною.

Популярні новини зараз

Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Показати ще

Як писав раніше інформаційний портал "Знай.ua", у Білому домі заявили, що Дональд Трамп нічого не знав про зв'язки президента країни-агресора Володимира Путіна і політтехнолога Пола Манафорта, послугами якого користувався під час передвиборної кампанії.