Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що харківські "тітушки" відмовилися їхати на вибори до Маріуполя. Про це він повідомив в Facebook.

"Щойно отримав оперативну інформацію, що група харківських "тітушек" (можливо, озброєних), яку організовували і фінансували представники деструктивних проросійських політичних сил, відмовилися їхати на вибори до Маріуполя. Сказали, що дуже уважно прислухалися до моїх слів і не хочуть, щоб поліцейські і нацгвардійці стріляли в них на ураження", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше Шкіряк заявив, що у разі спроб застосування зброї в Маріуполі і Красноармійську правоохоронці будуть відкривати вогонь на ураження. При цьому Шкіряк зазначив, що "регіон перенасичений нелегальною зброєю".

Читайте також: Вибори в Маріуполі та Красноармійську точно будуть – голова ЦВК

Нагадаємо, через помилки у виборчих бюлетенях та відмови територіальних виборчих комісій в їх реєстрації в ході проведення першого туру місцевих виборів 25 жовтня не відкрилися 235 дільниць у Донецькій області: 205 - в Маріуполі і 30 - в Красноармійську. Пізніше Верховна Рада України призначила вибори в Маріуполі і Красноармійську на 29 листопада.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще