В Херсонській обласній міліції розповіли подробиці сьогоднішньої стрілянини, яка сталася в центрі міста. "Знай" писали, що двоє грабіжників катували бабусю та проломили їй голову молотком. Втікаючи, намагалися взяти заручників. Тому міліціонерам посеред вулиці довелося застрелити одного зі зловмисників. А іншого поранити. Щойно стало відомо, що другий підозрюваний помер у лікарні під час операції.

"Саме зараз ми намагаємося встановити особи вбитих. Бабуся жива, вона у лікарні", - кажуть у прес-службі Херсонської міліції.

Там уточнюють, що один з нападників під час переслідування вдарив ножем міліціонера. Ніж не розкрився і зловмисник побіг до приватного сектору. Інший, щоб уникнути затримання, схопив перехожу і приставив до її голови пістолет. Побачивши міліціонера, зловмисник направив пістолет на нього. Правоохоронець вистрелив у нападника. Зловмисник через декілька годин помер у лікарні. А пістолет виявився запальничкою.

Читайте також: Стрілянина у Херсоні: двоє вбитих і один паранений

Другого втікача менш ніж за годину виявили у подвір'ї приватного будинку на сусідній вулиці. Міліціонер зайшов туди оглянути територію і побачив злочинця. Він ховався поміж господарських будівель і, помітивши правоохоронця, кинувся на нього з ножем. Оперативник застосував табельну вогнепальну зброю.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

На місцевих форумах копи, які брали участь у затриманні, діляться подробицями.

"У мене досі дуло перед очима. Одному куля влучила прямо в серце, другому – у печінку. Він за дві години помер у лікарні", - написав один з патрульних.