Автомеханікові з Павлограду, який безкоштовно відремонтував для наших воїнів і волонтерів десятки авто, потрібні помічники.

У Володимира Щербакова, який живе в Павлограді, що в Дніпропетровської області, своя майстерня. Коли до України вторглися російські війська і розв'язали на Донбасі війну, Володимир відразу став ремонтувати машини для АТО.

"Скільки їх було, не лічив. Декілька десятків точно. То глушник відремонтувати, то капремонт двигуна. З різними проблемами звертаються, - говорить "Знай" Володимир Щербаков. – Ще ні у одного волонтера або солдата, які звернулися до мене, не взяв гроші. Хоча всі намагаються заплатити. Я зі свого боку таким чином теж допомагаю наблизити перемогу".

Читайте також: Херсонські прикордонники зробили бойову турель з дистанційним керуванням (фото)

Володимир часто за свої гроші ремонтує техніку. "Мій друг-волонтер знаходить "клієнтів" і часто допомагає грошима на необхідні запчастини. Хоча в місті всі автомеханіки готові відгукнутися, візьмуться допомогти щось відремонтувати або замінять колеса, - продовжує Владимир. - Якщо потрібно, буду і ночами працювати, щоб машину полагодити вчасно. Була б допомога та гроші, щоб робота не стояла. Наприклад, мені приганяли "Ниву". На її ремонт потрібно 5 тисяч гривень, а назбирали з хлопцями три. Або ось відправив турбіну від Pajero на ремонт, а забирати не знаю як, потрібно більше 4,5 тисяч грн".

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще