Окупаційна влада Криму виставила на продаж за безцінь три відомих санаторії на південному березі півострова. Про це передає група "Інформаційний спротив".

Окупаційна влада Криму 25 вересня підтвердила свої наміри розпродати 11 об'єктів.

"За результатами такої "бізнес-діяльності" шайка Аксьонова планує отримати аж 40 млн рублів. При нинішньому курсі рубля до долара США - вийде близько 615000 американських доларів або, приблизно, близько 56 000 доларів за один об'єкт", - йдеться у повідомленні "Інформаційного спротиву".

Читайте також: Ми вже зрозуміли, що потрапили в поліцейську державу - кримчанин

За даними "ІС", серед цих 11 об'єктів найвідомішими є санаторії, розташовані в околицях Ялти – "Дюльбер", "Ай-Петрі" та "Місхор".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

"Санаторний комплекс "Дюльбер" у Кореїзі, що був у розпорядженні Державного управління справами України, включає в себе палацово-парковий ансамбль у Кореїзі, побудований в кінці 19 століття для князя Петра Миколайовича Романова. Санаторій "Ай-Петрі" - ще один ласий шматок для прихватизаторів. Розташований санаторій в селищі Місхор. Третій ласий шматок – власне санаторій "Місхор". Охоплює берегову лінію завдовжки близько 7 км, а також є одним з найпопулярніших місць для відпочинку і лікування в Криму", - повідомили в "ІС".

За підрахунками "ІС", санаторій "Дюльбер" може бути проданий за 150 тис. доларів США.