За тиждень жодна фура не перетнула адміністративний кордон з Кримом. Про це сказав голова Меджлісу кримських татар Рефат Чубаров, повідомляє "112 канал".

"За тиждень жодна вантажівка, жодна фура не перетнула адміністративну кордон України", - сказав він.

Крім того, джерела Чубарова повідомили, що вичерпався потік контрабанди, від якої отримували дохід представники окупаційної влади.

Нагадаємо, акція з блокади поставок товарів до окупованого Криму почалася 20 вересня з ініціативи кримськотатарської громади, потім до акції долучилися бійці "Правого сектора". В'їзд на півострів закритий тільки для вантажівок. Легкові авто і пішоходи потрапляють до Криму безперешкодно.

Читайте також: "Правий Сектор" на адмінкордоні Криму хабарів не бере, але просить цигарок

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Лідер кримськотатарського народу Мустафа Джемилєв наголошував, що блокада окупованого Росією півострова Крим може продовжуватись півроку.

Від влади РФ протестувальники вимагають звільнити усіх українських політв'язнів, розслідувати 22 вбивства кримських татар в Криму за час окупації, відновити усі демократичні свободи на півострові, повернути, розграбоване в ході анексії, майно близько сорока тисяч українських підприємств, а також вивести окупаційні війська.