За словами жителів, у всіх районах - "гори сміття з сильним неприємним запахом". Також з деяких вулиць приватного сектора сміття не вивозилося з моменту закінчення бойових дій, тобто з зими, коли в місто увійшли бойовики. Пише "Сегодня".

"Значить, вичавлювати гроші за рахунок підвищення цін на продукти вони вміють, а от вирішити питання з вивезенням сміття у них немає коштів? Розвели бардак і спекуляцію! Зате у нас отвлекательно-розважальна програма добре працює!" - обурюється мешканка міста Анастасія.

Читайте також: За місяць РФ перекинула на Донбас близько 700 вагонів з боєприпасами та технікою

Їй вторить мешканець Дебальцевого Олексій: "У тому, що місто завалено сміттям, вина адміністрації, яка, наскільки мені відомо, вже котрий місяць не виділяє гроші на машини, бензин для сміттєвих машин, обладнання, та навіть на зарплати для співробітників".

При цьому жителі Дебальцевого визнають, що мало хто з них платить комунальні платежі. Але особливий страх викликає у них проблема опалення будинків у зимовий період.

Популярні новини зараз

Краще на якийсь час переїхати: п'ять областей відключатимуть частіше за інших - список

Пенсіонерам підвищили ще одну надбавку: хто отримає на 300 гривень більше

Пенсіонерам встановили обмеження: кому не світить підвищення виплат

Кияни відповіли, кого хочуть бачити новим мером міста: результати опитування

Показати ще

"Попереду зима, опалення в більшій частині міста, я думаю, не буде, так як багато людей виїхали, у багатьох розморожені батареї, - розповів житель Дебальцеве Юрій Козак. - Ні дома, ні магістралі не ремонтують, досі не завозиться вугілля в кочегарки, а адже вже вересень. Опалювальна система не промивалася, там самі повітряні і грязьові пробки. Так що, дебальчане, готуємося до ще однієї зими без опалення! "