В День державного прапора 23 серпня у Львові почне працювати нова патрульна поліція. Керувати 600 поліцейськими призначили 26-річного киянина Юрія Зозулю.

"Призначив наказом головою патрульної поліції Львова Юрія Зозузулю. 26 років. Молодший сержант, за новим законом - капрал. Без збентеження і лукавства – одного з кращих в Київської патрульної поліції зараз. Звання та досвід прийдуть. Головне - енергія і воля до змін, якими ми перетворюємо стару міліцію в нову українську поліцію. Це - вирішальна якість!", - написав міністр МВС Арсен Аваков в своєму Фейсбуці.

Міністр зазначив, що новий керівник львівської поліції – активний учасник Революції Гідності, навчається у Національній академії внутрішніх справ , раніше здобув освіту в одному з польських вишів. До прихода в поліцію Зозуля працював у фінансовій сфері. Саме він затримував за порушення ПДД депутата Сергія Мельничука та віце-президента УЄФА Григорія Суркіса.

"Юрій вміє оперативно приймати рішення у складних ситуаціях. Впевнений - не підведе! У добрий путь – нова патрульна поліція Львова!", - зазначив Аваков.

Читайте також: Нова поліція вийде на вулиці Львова у кінці серпня

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Нагадаємо, що раніше губернатор Львівщини Олег Синюта заявляв, що нова поліція вийде патрулювати обласний центр 28 серпня. Причому, крім Львова, поліцейські працюватимуть у 5-6 районних центрах з 20-и.