Офіційний представник МЗС Росії Марія Захарова примудрилася зганьбитися в прямому ефірі, оскільки не спромоглася вивчити п'ять рядків офіційного коментаря про ракетну атаку США на військовому аеродромі Шайрат в Сирії. І добре, якщо б просто забула слова: Захарова не подужала прочитання тексту з листочка.

Чиновниця попросила відключити онлайн-трансляцію, але коли зрозуміла, що доведеться "грати наживо", почала ґвалтувати нещасний текст. Коли і друга спроба не увінчалася успіхом, Захарова закінчила брифінг і на цьому все: професіоналізм зашкалює. Відеоролик миттєво опинився на YouTube.

Користувачі підірвали соціальні мережі коментарями "прямоефірного цирку". Раніше Захарова відзначилася винаходом нового юридичного терміну: мовний геноцид. Саме цим, на думку чиновниці, займається український уряд.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як росіянам вдалося уникнути втрат під час ракетних атак США.

В якості прикладу для наслідування, по всій видимості, Захарова вирішила взяти майже легендарного екс-регіонала Михайла Добкіна, який теж встиг прославитися здібностями оратора.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще