Зустрічі на Сейшелах, де нібито обговорювалося створення таємного каналу зв'язку між президентами Росії і США, ніколи не проводилося.

Про це повідомив прес-секретар російського глави Дмитро Пєсков, передають кремлівські ЗМІ. Він всіляко спростував можливість подібної зустрічі між представниками Дональда Трампа і Володимира Путіна.

"Це дурниця повна", - різко відреагував Пєсков, коментуючи публікацію.

Раніше в американській пресі з'явилася стаття, в якій йшлося про секретну зустріч засновника найбільшої в світі приватної військової компаній Blackwater Еріка Прінца з російським чиновником. Вони намагалися налагодити таємний канал між Трампом і Путіним. Зустріч сторін нібито організували представники Об'єднаних Арабських Еміратів, які намагалися згорнути співпрацю Росії з Іраном, в тому числі і по Сирії. Переговори велися ще до інавгурації президента США.

У свою чергу представник Прінца, а також офіційний представник Білого дому Шон Спайсер, спростували інформацію американських ЗМІ і пояснили, то "зустріч не мала ніякого відношення до Трампу".

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, за твітами президента Дональда Трампа тепер будуть пильно стежити і зберігати їх в архіві.