У Кремлі не бачать причин для занепокоєння через наміри екс-радника американського президента Майкла Флінна дати свідчення ФБР і представникам Конгресу щодо зв'язків передвиборного штабу Дональда Трампа з Росією.

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в ефірі каналу ABC сказав. Він сказав, що хвилюватися немає причин і назвав "наклепом" всі звинувачення про втручання російської влади в політичні справи США.

"Ми наполягаємо на тому, що будь-які звинувачення в тому, що Росія могла втрутитися у внутрішні справи США, є наклепом. Немає ніяких доказів", - підкреслив прес-секретар президента РФ.

Раніше колишній радник президента США Майкл Флінн заявив про готовність свідчити щодо зв'язків виборчого штабу Дональда Трампа з Росією. В обмін на це він просить захист від кримінального переслідування. Але його умови поки ніхто не підтримав.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, президент США Дональд Трамп назвав всі звинувачення на адресу свого екс-радника «полюванням на відьом» і вимагає для нього імунітет від переслідування.

Популярні новини зараз

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Показати ще