"Правий сектор" погрожує відправити 19 своїх запасних батальйонів в Київ під Адміністрацію президента, у разі відмови від їх вимог.

"Представник" "Правого сектора" Артем Скоропадський сказав сьогодні на пресс- конференції в Києві, що ПС має два батальйони, які воюють на Сході, і 18-19 батальйонів в запасі," - повідомив кореспондент Reuters Sergiy Karazy в Фейсбук.

Скоропадський передав погрозу відправити ці батальйони в Київ.

"У разі неприйняття вимоги відставки Авакова "Правий сектор" відправить запасні батальйони туди куди потрібно, навіть під адміністрацію Президента, "- заявляє представник.

Тим часов частина бійців "Правого сектора" залишили свої позиції в зоні проведення АТО в Донецькій області. Про це повідомив командир п'ятого окремого батальйону "Правого сектору", "Чорний". За його словами, позиції вони залишили за наказом голови організації Дмитра Яроша. Причини такого наказу бійцям не повідомили.

Популярні новини зараз

Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Подібну заяву оприлюднили і на Рівненщині. За словами заступника керівника "Правого сектора" цієї області Олександра Могутова, частина активістів виїхала до Мукачевого. Разом з ними також поїхав і керівник активістові Рівненщини Роман Коваль.

Крім того, досі залишається актуальною інформація про те, що лідер "Правого сектора" Дмитро Ярош веде перемовини з президентом і главою СБУ. Хоча в самому СБУ заявляють, що час на переговори з "Правим сектором" закінчився.

Читайте також: "Азов" підтримує ПС і вимагає зняти недоторканність з Ланьо і Балоги

Нагадаємо, що зранку Дмитро Ярош закликав своїх побратимів до безстрокової політичної акції спротиву. На думку Яроша, за трагедію на Закарпатті потрібно притягнути до відповідальності Ланьо, Медведчука і відправити у відставку все керівництво силових структур області та міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.