Боєць 54 бригади ЗСУ Сергій Борисевич звернувся в редакцію "Знай" з поясненнями щодо прапору на ретрансляційній вежі у Попасній. Таким вчинком уродженці Лисичанська хотіли показати свою патріотичну позицію та подражнити бойовиків, які тепер щодня бачать прапор у біноклі.

"Тканину купила моя дружина, пошила знайома з Лисичанська – мого рідного міста. Вішали ми його втрьох - я з Лисичанська, товариш з Дніпродзержинська і третій з села під Борисполем, точної назви не пам'ятаю", - звернувся Борисевич в редакцію.

З 26 червня бойовики бачать прапор у біноклі щодня. До найближчого ворожого блокпосту – менше кілометру.

"Для мене досить важливо зазначити, що саме ми вивішували прапор. Лисичанськ був окупований, за рік війни навіть мене досить на жарт називають "сепаратистом". Проте, в моєму рідному місті багато українських патріотів і важливо це довести усім українцям", - сказав "Знай" Сергій.

Читайте також: Фото дня: під носом у терористів у Попасній встановили прапор України

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Боєць прийшов у добровольчий батальйон "Донбас" ще у серпні 2014 року, пройшов Курахово, Волноваху, Маріїнку. З серпня минулого року перейшов у ВСУ і з того часу постійно воював у Попасній.

"Ми обрали день, коли стихла стрілянина. Проте, було трошки моторошно, бо ніякої страховки на горі немає, а вітер розкачує 87-метрову вежу досить відчутно. Саме тому ми діяли втрьох, командою", - розповів подробиці Борисевич.

Попасна залишається одним з найбільш обстрілюємих бойовиками населених пунктів Луганщини. Останній масовий обстріл відбувся вночі 27 червня, тоді без електрічества залишилися два райони міста.