У соціальній мережі фотографій Instagram з'явився аккаунт канцлера Німеччини Ангели Меркель. Знайти його можна під ніком bundeskanzlerin.

Про це повідомляє УНІАН.

У ньому поки опублікували всього 45 фото. Вони, як зазначено, дають змогу ознайомитися "із політичною роботою Ангели Меркель через об'єктив офіційних фотографів німецького уряду".

Читайте також: Найвпливішими жінками світу визнали Меркель і Клінтон

Лише за декілька годин після реєстрації на аккаунт підписалися більше 1,2 тис. осіб. Зараз на неї підписалось вже 31,4 тисячі користувачів мережі.

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Фотографії присвячені візитам, переговорам, протоколу Ангели Меркель. Тут і зустріч "нормандської четвірки", і аудієнція Меркель у Папи Римського Франциска та інші цікаві кадри.

Нагадаємо, у липні 2014 року українські користувачі Facebook провели флешмоб на сторінці німецького канцлера, обурені її переговорами із російським президентом Володимиром Путіним.

Під записами на сторінці Меркель з'явилися десятки тисяч коментарів, більшість з яких складались із трьох слів: Danke, Frau Ribbentrop ("Дякуємо, пані Ріббентроп").

Таким чином українці порівняли її з міністром закордонних справ фашистської Німеччини Йоахімом фон Ріббентропом, який у 1939 році разом з народним комісаром закордонних справ СРСР В'ячеславом Молотовим підписав у Москві таємний додатковий протокол до договору про ненапад між СРСР і Третім Рейхом - так званим пактом Молотова - Ріббентропа.