В інтернеті з'явилася альтернативна версія кліпу російської співачки Поліни Гагаріної для пісенного конкурсу "Євробачення-2015". Композиція виконавиці про мир на планеті називається "Мільйон голосів". Невідомі автори нового кліпу наклали на пісню відеоряд з найяскравішими епізодами окупації Криму російськими військами і подій в зоні АТО.

Ролик викликав бурю емоцій серед користувачів соціальних мереж, політиків та експертів.

"Пісня настільки ж брехлива як і нинішня Росія. Закликати до гуманізму і одночасно влаштовувати пекло для мільйонів невинних - візитна картка Кремля. Тому в новій інтерпретації ця пісня звучить набагато реалістичніше", - написав на своїй сторінці в Facebook політтехнолог Тарас Березовець.

Читайте також: Стали відомі результати Євробачення 2015

Політики запропонували використовувати цей ролик в інформаційній війні.

Популярні новини зараз

Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

"Я не знаю, чим насправді займається Міністерство інформаційної політики, яке очолює Юрій Стець, але цей альтернативний кліп Поліни Гагаріної вони повинні були створити і розтиражувати по світу перед фіналом Євробачення, - написав на своїй сторінці в Facebook колишній депутат Київради Олексій Давиденко.

Нагадаємо, що Поліна Гагаріна посіла друге місце у фіналі пісенного конкурсу "Євробачення 2015". Першість отримав шведський виконавець Монс Зальмерлев.