Деснянський райсуд Чернігова визнав невинуватим місцевого жителя за бійку із прихильником Путіна. Потерпілий звернувся до правоохоронців із заявою на сусіда, який на "ґрунті Майдану" ударив його головою в голову.

"Я впав обличчям вниз, а знайомі потім відвели мене додому. Маю довідку про струс мозку та синець на лобі", - поскаржився потерпілий.

На суді з'ясувалося, що майже рік тому потерпілий в компанії з дружиною та друзями відзначав на природі день прикордонника. Чоловік багато випив. Сусід із приятелем підійшов його привітати. У відповідь почув "фашист" і "бандерівець".

"Потім додав, що любить Путіна. Я йому відповів: "Чемодан, вокзал, Росія". Той кинувся на мене із криком "проклятий азербайджанець" і вдарив по голові. Я втратив рівновагу, нахилився і зіткнувся головою з головою потерпілого", - пояснив обвинувачений.

Його свідчення підтвердили очевидці, які відпочивали неподалік. Чоловіка визнали невинуватим, але місцева прокуратура не погодилась із вироком, подала апеляційну скаргу. Справу знову будуть розглядати в суді.

Популярні новини зараз

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще