У другій половині дня у Львові почалася буря, шквальний вітер змітає все на своєму шляху.

На зупинці по вулиці Чукаріна вітер розірвав бігборд на частини, які впали на двох перехожих. Чоловік і жінка втратили свідомість, у перехожого закривавлена ​​голова.

"Мені говорили, що поливаний понеділок не проходить без вітру. Я шокований тим, що зараз відбувається - по місту літає цвіт дерев, рушники та футболки, які продавалися на вулицях. Люди не були готові до такого вітру. За півроку життя у Львові я такого ще не бачив. Я вийшов з офісу, щоб купити їжу, і не зміг зійти з місця", - розповів "Знай" місцевий житель Андрій.

По вулиці Володимирській вітер повалив ялинку. Львів'яни в соціальній мережі жартують, що її можна зберегти до наступного Нового року і поставити біля Оперного театру, оскільки вона дорого коштує.

Ураган досяг населеного пункту Сарни Рівненської області. Місцева мешканка повідомила про поривчастий вітер, який зірвав супутникову антену.

Популярні новини зараз

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Погода змінилася дуже різко, вітер зірвався і повалив кілька дерев, у мене мало не вирвало вікно, ледве встиг закрити", - повідомив "Знай" місцевий житель Роман.