Сьогодні в міжнародному аеропорті "Бориспіль" затримали двох вантажників, які крали з валіз пасажирів мобільні телефони.

"Їх взяли прямо "на гарячому", коли вони витягли з багажу два телефони. Специфіка роботи в аеропорту така, що вантажники не мають права заходити в багажне відділення зі своїми речами. В них при собі не те що мобільних телефонів не має бути, а навіть цигарки або запальнички. А тут їх спіймали відразу з речовими доказами. Операцію наші оперативники проводили разом зі службою безпеки аеропорту. Провадження вже відкрили по статті "крадіжка". Зараз перевіряємо підозрюваних на причетність до інших подібних злочинів", - розповів речник обласної міліції Микола Жукович.

"Знай" стало відомо, що упіймати злодюжок вдалося завдяки нововведенням, які запровадила служба безпеки підприємства.

Як саме вони виловлюють нечистих на руку співробітників – таємниця, яку не хочуть розкривати. Адже тоді на підприємстві не зможуть зупинити крадіжки, на які скаржаться пасажири.

Відгуків про неприємності в аеропорті багато на сайтах та форумах. Один з останніх – про крадіжку запчастин від фотоапарата.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

"Чоловік летів з Варшави до Києва 12 листопада, але крадіжку я виявила тільки вдома. Тепер нікому нічого не доведеш. На вигляд все з сумкою нормально і речі не займані, тільки коробка з новим термосом трохи надірвана. Але я подумала на чоловіка. Потім на зарядці з фотоапарата не було адаптора для розетки. І я знову подумала, що чоловік зняв його чомусь. Останнім виймала дзеркальний фотоапарат з сумкою, вона здалася дуже легкою. Відкриваю, а там тільки корпус, немає об'єктива та акумулятора", - написала відгук Поліна.

Пасажири помітили, що сумки та валізи відкривали дуже професійно. Запакований та обгорнутий целофаном багаж зовні не викликав жодних підозр. Тому, постійні клієнти навіть почали жартувати, що невдовзі доведеться в сейфах свої речі перевозити.