Співробітник міліції впізнали одного з "домушників", якого зняла камера спостереження в будинку на вул. Мічуріна в Києві. Нагадаємо,28-річний Євген після пограбування своєї квартири встановив в коридорі камери спостереження та упродовж півроку знімав підозрілих людей. Вони вивчали двері своєї потенційної жертви та світили ліхтариками у замки.

Киянин неодноразово після цього відправляв відео міліції, проте отримував відповіді, що бандитів не можуть упізнати.

"Днями мені на мобільний телефон зателефонували з міліції. Запросили на зустріч та попросили принести із собою оригінали відео. Там упродовж двох-трьох хвилин знайшли одного з цих чоловіків у базі. Він вже притягався до відповідальності за подібні злочини. Декілька років тому, в Подільському районі. На відео – це високий чоловік у темному одязі та кепці, підсвічує замки мобільним телефоном. Його зняла камера в березні", - розповів "Знай" Євген.

Матеріал по темі Киянин півроку знімає під своєю квартирою "домушників" (відео)

Додає, що через резонанс, дуже багато людей звертається до нього із консультаціями. Просять пояснити, як самотужки встановити відеоспостереження та скільки це коштуватиме.

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

"Зараз готую інформацію, як це зробити. Спробую розписати все доступно, аби кожен зміг сам зробити це в своєму будинку. Бо виявилося, що за допомогою спостереження та при бажанні міліції, знайти цих людей дуже просто", - переконаний Євген.