Минулої ночі в травмпункті Одеської міської лікарні № 1 розстріляли 30-річного одесита. Ще двоє чоловіків отримали численні кульові поранення.

"Стрілянина – це коли палять зі зброї з обох боків. В цьому випадку, стріляла тільки одна сторона. Ми з'ясували, що двоє чоловіків, 30-річний та 40-річний одесити прийшли до травмопункту по допомогу. В них були кульові поранення. Стріляли в них з травматичної зброї. За декілька хвилин до лікарні залетіла група невідомих, які почали розстрілювати цих двох чоловіків. Одному куля потрапила в шию, та перебила артерію. Чоловік помер на місці. Постраждав його приятель та ще один, випадковий чоловік, йому 28 років. Він звернувся по допомогу до травмопункту і потрапив під постріли. На місці ми знайшли тільки гумові кулі, тобто розстрілювали їх з "травматів", - кажуть в міліції.

Правоохоронці з'ясували, що за півгодини до цього вбитий із приятелем посварилися зі своїми нападниками. Сталося це на вул.Дерибасівській, в центрі Одеси. Причиною конфлікту стала жінка. Нападники розстріляли постраждалих гумовими кулями, ті поїхали до лікарні. Але не очікували, що їх будуть переслідувати.

"Нападники після обстрілу в лікарні, зникли на автомобілі "BMW" темного кольору. Вже відкрили провадження по статті "Умисне вбивство". В місті оголошено оперативний план "Перехоплення", - додали в прес-службі одеської міліції.