Вчені запропонували використовувати замість віагри отруту бразильських мандрівних павуків Phoneutria для лікування імпотенції.

Проблеми із диханням, посилене слиновиділення, лихоманка – симптоми дії отрути після укусу мандрівного павука. Інколи вона також викликає таку ознаку, як інтенсивні ерекції, які тривають протягом декількох годин за раз, пише DailyMail.

Вчені намагаються зібрати білок PnTx2-6, активний інгредієнт в отруті павука, щоб створити природну Віагру, яка спрацьовує протягом 20 хвилин після прийняття.

Корейські вчені вже випробували білок на щурах. Тварини в кінці експерименту продемонстрували значне поліпшення еректильної функції. Це відбулося за рахунок збільшення вивільнення в кров оксиду азоту, який розширює кровоносні судини і покращує кровообіг.

Отрута не лише працює, але також має менше побічних ефектів, ніж існуючі ліки від імпотенції. Хоча такі препарати, як Віагра, Сіаліс і Левітра спричинили революцію у лікуванні за останні десять років, близько 30% чоловіків, які їх приймають, не мають ніяких поліпшень. Препарат, виготовлений з отрути павука, може виявитися ефективнішою альтернативою.

Популярні новини зараз

Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Лікування новим препаратом, як відзначають вчені, може зайняти не один рік.