Японський виробник віскі Suntory відправить свій напій на Міжнародну космічну станцію. Компанія хоче перевірити, як відсутність гравітації вплине на витримку напою.
Вчені із Suntory вважають, що перебування у космосі зможе змінити смак напою. Вони хочуть знайти наукове пояснення такому процесу, як витримка алкоголю.
Цей експеримент виробник алкоголю проведе спільно з Японським агентством з дослідження космосу. Вже 16 серпня вони запустять у космос шість бочок віскі. Перша група перебуватиме на космічній станції один рік, друга більше двох років.
Читайте також: NASA показало видовищні знімки нічної Землі (фото)
Раніше шотландці вже відправляли свій скотч у відкритий космос. Пляшка з напоєм повернулася на Землю через рік.
Жінки на заводи, чоловіки – в окопи: ветеран закликав масштабувати мобілізацію
Слідом за Одесою: експерт назвав наступне місто, якому загрожує блекаут
"Анти-ТЦК у шкарпетці": в Україні почали торгувати новими гаджетами для "бусифікованих"
Соцвиплати перетворяться на борг: кого змусять повернути гроші
Деякі вчені вважають, що у космосі алкоголь зможе швидше набувати потрібної витримки.