Голова Луганської військово-цивільної адміністрації Георгій Тука вже в перший день роботи на посаді зіткнувся із низкою проблем та докорінно змінив бачення регіону.

Про це він розповів у своєму блозі на Цензор.НЕТ.

"Один перший день роботи і вже змінюється бачення проблем. Приклад? Ви говорите "Фірташ - гад"? ОК, згоден. А 8 тисяч робочих місць у депресивному регіоні, як відновити? А, кожне втрачене робоче місце мужиком - потенційний "плюс" в рядах терористів і, відповідно, потенційний "мінус" нашого мужика! Варто за це боротися ? По-моєму, варто...", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Волонтер Георгій Тука очолить Луганську ОДА

Також він описав регіональні житлові проблеми, пов'язані із ситуацією в АТО.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

"Дев'ятиповерхівка, середина якої зруйнована ракетою? Мешканцям, виявляється, не передбачена компенсація. Такий Закон. А, скоро зима! З цим потрібно щось робити?", - додав Тука.

Голова адміністрації підкреслив, що глобальні зміни в області можливі лише при повній підтримці президента, яку на сьогоднішній день він має.

"Я щиро вдячний людям з адміністрації президента за те, що в перші дні вони надали мені допомогу, підкріпивши своїм "апаратником", - написав він.

Шанс на системні зміни і стали головною причиною того, чому Тука погодився обійняти посаду губернатора

Він також в черговий раз закликав приєднуватися до його роботи всіх бажаючих реформувати країну.

"Так, я отримав сотні дзвінків і СМСок: вітаємо, ми з тобою. Це приємно, звичайно! Але, бажаючих приїхати і системно працювати на зарплату в 5 тисяч грн без житла, без транспорту, без зв'язку - замало", - написав Тука у своєму блозі.