Депардьє внесли до "чорного списку" артистів за його проросійську позицію. Як зазначило Міністерство культури України, актор представляє загрозу національній безпеці.

Пише ТСН із посиланням на французьке видання ouest-france

Французький актор змінив громадянство та став "новим росіянином". Також з повідомлення відомо, що Депардье нещодавно одержав пропозицію від проросійських терористів відвідати та відпочити на Донбасі.

Раніше "чорний список" поповнили Емір Кустуріца, американські режисери Стівен Сігал і Олівер Стоун, та багато інших здебільшого російських діячів.

Також читайте: Генпрокуратура завершила слідство у справі про "диктаторські закони"

Популярні новини зараз

"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

Нагадаємо, Жерар Депардьє вирішив поміняти місце мешкання після податкової реформи французького президента Франсуа Олланда, яка передбачала для таких, як він, суттєве збільшення податків. У січні 2013 року актор отримав російський паспорт з рук Володимира Путіна.

Всього Міністерство культури України підготувало і передало правоохоронцям список із 117 російських артистів, які становлять загрозу національній безпеці.

За повідомленням прес-служби Мінкульту, його було сформовано на виконання закону "Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України".