Сьогодні Генеральний прокурор України Віктор Шокін вніс у Раду подання про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата, члена однієї з фракцій правлячої коаліції.

Про це Віктор Шокін повідомив на брифінгу в Києві.

"Я вніс подання до Верховної Ради про притягнення до кримінальної відповідальності, затримання і арешт народного депутата - члена правлячої коаліції", - заявив він. Прізвище глава ГПУ не уточнив.

Пізніше стало відомо, що депутатом, з якого Генпрокуратура просить зняти депутатську недоторканність, є член фракції Радикальної Партії Андрій Лозовий.

Шокін також розповів про те, що правоохоронці проводять спецоперацію із затримання високопоставлених чиновників Міністерства освіти України.

Популярні новини зараз

Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Читайте також: У Києві розпочався суд проти генпрокурора Шокіна

Нагадаємо, що нещодавно Генеральний прокурор Віктор Шокін своїм наказом звільнив з органів прокуратури заступника начальника Головного слідчого управління Генеральної прокуратури Володимира Шапакіна та заступника прокурора Київської області Олексія Корнійця. Їх затримали за підозрою у вимаганні хабара в особливо великих розмірах. А під час обшуків у затриманих знайшли 500 тисяч доларів і коштовності.