Народний депутат Віктор Балога під час допиту в Генпрокуратурі планує повідомити інформацію, яка дозволить притягнути до відповідальності причетних до корупційних схем робітників міліції не лише на Закарпатті, а й у Києві.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"І як громадянин, і як політик надам всю інформацію, яка мені відома щодо бійні в Мукачеві, і навіть більше. Сподіваюся, даних, які я озвучу, вистачить не тільки для притягнення до відповідальності винних у стрільбі, а й для того, щоб почати реальну посадку продажних ментів, починаючи з Мукачівського району та Закарпатської області, закінчуючи Києвом, куди все одно тягнуться ниточки цієї справи", - повідомив нардеп.

Читайте також: Луценко залишиться головою фракції Порошенка у Парламенті

Раніше стало відомо, що Генпрокуратура допитала парламентарія-мажоритарника Михайла Ланьо у справі про збройний конфлікт у Мукачеві. Зараз відомство має намір допитати Віктора Балогу, який виступив переговірником з членами "Правого сектора" в Мукачеві під час перестрілки.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Балога повністю заперечує свою причетність до стрілянини, проте той самий Ланьо заявив, що саме Балога фінансує "Правий сектор" на Закарпатті та фактично був замовником нападу.