Сьогодні ЗМІ повідомили про смерть 36-річного Антона Клименка, брата екс-керівника Міністерства доходів і зборів Олександра. Обидва мають тісні зв'язки із старшим сином Януковича – "Сашою-стоматологом". Офіційного підтвердження тому, що Антон загинув, поки немає. Але українці обговорюють різні версії того, що сталося з представником "команди біглого президента".

Підвело несправне спорядження

За першою версією, Антон невдало пірнув із аквалангом під час відпочинку десь у Росії. "Це правда. Трагедія сталася на Байкалі, під час дайвінгу. Спорядження чи костюм були несправні. Тому і стався нещасний випадок", - розповіли "Знай" джерела, близькі до колишніх "регіоналів".

Що цікаво, саме на Байкалі потонув молодший син Януковича – 33-річний Віктор. Машина пішла під воду. Вибратися вдалося всім п'ятьом пасажирам, а Віктора підвів пасок безпеки, яким той був пристебнутий. Кажуть, що разом із Януковичем-молодшим були члени команди, з якою він завжди їздив на перегони.

Потонув в єгипетському готелі

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Також, в СМІ зараз шириться версія, що загинув Клименко в басейні єгипетського готелю, де відпочивав. Нібито, послизнувся, впав та вдарився головою об дно басейну. Сталося це біля номеру, де він оселився ще 24-25 квітня. Додають, що поховають політика та близького друга "сім'ї" завтра в Донецьку.

Прибрали спецслужби

Ще одна версія, яку цілком серйозно обговорюють - це "рука спецслужб РФ". Антон із молодшим братом Олександром втекли до Москви 22 лютого 2014 року. Всі гроші "сім'ї" шли через міністерство, створене спеціально для "відмивання фінансових потоків". Тому одного з братів прибрали, як зайвого свідка.