Мати Надії Савченко, Марія Василівна, зустрілася вчора із Петром Порошенком у Адміністрації президента. "Знай" дізналося подробиці зустрічі, під час якої мати льотчиці просила звільнити її дочку до дня народження Надії 11 травня.

"Я сама зателефонувала в Адміністрацію і сказала, що хочу зустрітися з президентом. Сказали, що організують зустріч за 3 дні. Але в понеділок передзвонили і сказали, що президент зайнятий, тому довелося перенести ще на день.

Я прийшла до Адміністрації. Мене пропустили, тільки попросили показати паспорт і віддати мобілку. В Адміністрації мені сподобалося, там дуже гарно, охоронці п'ять разів пропонували мені чаю чи кави. Але я собі звикла їсти вдома, а не по гостях, тому відмовлялася від усього.

Читайте також: Савченко: "Моя душа часнику не їла і смердіти не буде"

Президента довелося трохи почекати, десь із годину. Він же зайнята людина. Вживу бачила його вперше. Він мені руку подав, коли вітався. А я йому одразу сказала, що не заздрю його посаді, бо він прийняв країну-руїну. Як люди могли обрати бандита Януковича – працівника ЖЕКу –президентом? Він нічого на те не сказав, тільки кивнув. А я правду кажу. Слухала сьогодні засідання Верховної Ради, де Королевська, ця сволота, казала щось про погану роботу нашої влади. Вона обіцяла нам пенсії по 500 євро і зарплати по 1500, а що маємо? Тре заткнути її рота!

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

Ще розказала Порошенку про нашу подорож у Москву, як нас всюди перепиняли, щоб ми до неї не дійшли. Сказала, що мене багато людей з різних країн до себе запрошують на акції в підтримку Надії. Президент порадив їздити всюди, де можна. Він мені розказав про те, що говорить про звільнення Надії на кожній зустрічі із світовими лідерами. І Путін йому вже ніби пообіцяв її звільнити, але досі тягне. Наступна зустріч у Порошенка буде з Ангелою Меркель. Я просила президента звільнити Надю до 1 травня, бо 11 травня в неї буде день народження. Хочу, щоб вона зустріла його вдома.

Так ми півгодини поговорили , та я й пішла собі.

Читайте по темі: Рідня Надії Савченко просить Німеччину про допомогу