Саша Боровик, який був кандидатом у мери Одеси, збирає мешканців міста на пікетування суду, щоб оскаржити результати виборів. Саакашвілі також заявляє про фальсифікації та "вкрадений вибір".

Про це політик пише на своїй сторінці у Facebook.

"Фальсифікатори міських виборів, зі швидкістю "зелених чоловічків" захопили одеську мерію. Я запрошую небайдужих громадян зібратися в 18:00 на Троiцкій 43 і утворити комітет дій проти крадіїв та шахраїв, який не дозволить і далі руйнувати і грабувати місто і зможе змінити ситуацію на краще для кожного одесита", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Труханов переміг завдяки фальсифікаціям - Саакашвілі

Натомість, прихильники Боровика збираються сьогодні о 16:00 перед будівлею Окружного адміністративного суду на Фонтанській дорозі, 14.

Популярні новини зараз

"ППО активно працюватиме": мольфар визначив українські міста, яким загрожує евакуація

Українців 50+ хочуть звільнити від мобілізації — замінять на молодих

Гороскоп на тиждень 24-30 червня для всіх знаків Зодіаку: смуга удачі Тельців, напруга Водоліїв та розчарування Дів

Пільговий зв'язок для пенсіонерів: у "Київстар" пояснили, як підключити

Показати ще

За його повідомленням, "на одеситів чекає перша битва проти злодіїв, які вирішили, що можуть позбавити Одесу вибору".

Окружний адміністративний суд розгляне адміністративний позов "про порушення під час підрахунку голосів" у першому турі виборів на посаду міського голови Одеси.

На мітингу Сашка Боровика вітається державна символіка, але заборонено "будь-які партійні прапори й передвиборну агітацію".

Нагадаємо, він є людиною з команди голови Одеської обласної держадміністрації Міхаїла Саакашвілі.

25 жовтня в Україні провели місцеві вибори, а вже 27 жовтня міська виборча комісія в Одесі оприлюднила рішення, що вибори одеського мера виграв чинний голова міської ради Геннадій Труханов з партії "Довіряй справам".