Озброєнні бійці Росгвардіі і ОМОНу оточили далекобійників в дагестанському місті Манасі. Водії вийшли на акції протесту проти системи «Платон».

Про це повідомляють російські ЗМІ. Учасники акції скаржаться, що їм заблокували мобільний зв'язок. Поліцейські оточили протестувальників ще з самого ранку і довгий час люди знаходяться в кільці. На акцію зібралися водії більше тисячі вантажівок.

Вони залишили свої машини на узбіччі вздовж траси Махачкала-Баку. Один з очевидців сказав, що хтось із правоохоронців пропонував мирно завершити протест і врегулювати ситуацію. На місці подій, за попередніми підрахунками, зібралося близько 200 співробітників ОМОНу і Росгвардіі. Вони стоять в масках зі щитами, а навколо розташована колона спецтехніки.

"Це не просто проліт бойових вертольотів, це не показ здалеку танків. Це спецоперація. Дальнобійників оточили реальні війська, реальні солдати з бойовою зброєю і БТР-и. Зіткнення необхідно запобігти за будь-яку ціну", - заявив заступник голови Об'єднання перевізників Росії Валерій відставних.

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, російські водолази затримали незвичайних диверсантів, які намагалися пробратися на атомну станцію. Це виявилися звичайні тюлені.

Популярні новини зараз

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Показати ще