Екс-депутат Держдуми Денис Вороненков користувався послугами двох охоронців.

Про це заявив радник глави МВС Антон Геращенко, передає ТСН.

У фатальний день поруч з Вороненковим знаходився тільки один працівник охоронної служби, а другий залишився з вагітною дружиною екс-нардепа Марією Максаковою: в той день вона погано себе почувала.

Колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов теж підтвердив цю інформацію. Він розповів, що зазвичай Вороненкова супроводжувало двоє людей, які працювали у військовій розвідці. Депутат завжди вважав державну охорону надійнішою за приватну, до того ж він не був настільки багатим, щоб оплачувати послуги приватних структур.

Нагадаємо, 23 березня в самому центрі Києва застрелили біглого російського депутата, який мав свідчити у справі Януковича. На Батьківщині проти нього порушили кримінальну справу за надуманими причинами і Вороненков втік в Україну разом з сім'єю. У мережі з'явилися фото і відео з місця події, соціальні мережі вибухнули коментарями. Один з очевидців розповів деталі події.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, як Пєсков порадив Максаковою повертатися в Росію і шукати захисту там, оскільки в Україні їй загрожує страшна небезпека.