В Одесі поліцейські виявили небезпечну знахідку на Привокзальній площі, що неподалік від Куликового поля. В середині рюкзака була велика кількість вибухівки та гранати.

Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції Одеської області. Рюкзак правоохоронці знайшли підчас патрулювання. На місце події вони викликали оперативників та групу вибухотехніків.

В рюкзаку виявили гранати "Ф-1", "РГМ", "РДГ-2 Б", імітаційний патрон, електродетонатор, запали часів Другої світової війни. Крім цього в середині знаходились тротилова шашка та акумуляторна батарея.

Фахівці вилучили арсенал боєприпасів та відправили його не експертизу. Поки не вдалося встановити походження вибухівки та її власника.

Поліція Одеси збільшила кількість патрулів у місті. На вулиці вивели понад дві тисячі правоохоронців напередодні травневих свят. Щоб запобігти можливим провокаціям, всі патрульні працюють у посиленому режимі.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, юний "мінер" переполохав одеситів. 8-річний хлопчик розповів поліцейським, що на території спортивного клубу розміщено вибуховий пристрій.