Візит до Ставрополя запам’ятається скандальному російському блогеру Іллі Варламову надовго. Мало того, що по прильоту його прямісінько в аеропорту облили зеленкою, так іще й розбили автомобіль.

Про це він повідомив у Twitter.

Варламов розповів, що планував організувати зйомку за допомогою квадрокоптера у мікрорайоні Перспективний, де зараз триває будівництво нового житлового комплексу.

Не встиг він підняти апарат у повітря, як його побачили охоронці, почали комусь телефонувати, а потім під’їхали кілька машин і відкрито взялися стежити за діями блогера. Це змусило його перейти на інше місце.

Уже незабаром до Варламова наблизилися чоловіки у шкірянках, з дорогими телефонами і порадили не знімати нічого й забиратися геть. Блогер зі своїми товаришами почали сперечатися з невідомими, але незабаром ситуація загострилася.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

"Підбігли гопники, які були у аеропорту, почали кидати борошном, знову облили зеленкою, почали бити ногами, намагалися розбити техніку. Ми сіли в машину і поїхали, вони за нами поїхали і почали нас таранити", – розказав чоловік.

Відео інциденту незабаром з’явилося на його сайті.

У Twitter згодом блогер повідомив, що його машина розбита.

Він додав, що планує вдруге за день написати заяву у поліцію Ставрополя.

Пізніше виявилося, що одним з тих, хто забороняв Варламову знімати житловий комплекс, був депутат Ставропольської міської думи, земгендиректора забудовника по зв'язкам з громадськістю Сергій Медвєдєв.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", Іллю Варламова в аеропорту Ставрополя "зустріли" зеленкою, йодом та тортом близько десяти гопників. Правоохоронці в інцидент не втрутилися.