Американська авіакомпанія Delta Airlines вигнала з літака родину із двома маленькими дітьми через відмову звільнити місце.

За інформацією BBC, Браян Шир з дружиною та дітьми сіли на рейс з гавайського острова Мауї до Лос-Анджелеса. Їхній син-підліток сів на інший літак, тому на звільнене місце посадили дворічну дитину. Однак працівники Delta Airlines заявили, що місце заброньоване, та вимагали його звільнити.

"Це федеральний злочин. Вас з дружиною кинуть за ґрати, а дітей віддадуть у прийомні родини", - погрожувала батькам Шин представниця компанії.

Зрештою, родина все ж погодилась звільнити місце, але їх все одно висадили з літака. Пасажири вимушено провели ніч у готелі та вирушили до Лос-Анджелеса лише наступного дня.

Керівники Delta Airlines принесли вибачення ображеним пасажирам та пообіцяли компенсацію. Відомо, що родина Шин не порушувала жодних правил, а авіакомпанія просто хотіла заповнити звільнені місця.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", нещодавно американська компанія United Airlines викинула з літака пасажира через нестачу місць. Це питання почали розглядати у Конгресі США.