Представникам ЗМІ удлось з'ясувати ім'я кілера, який вбив побіжного російського депутата Дениса Вороненкова.

Ним виявився 28-річний чоловік, який переховувався від органів прокуратури з 2011 року.

Його звуть Паршов Павло Олександрович.

[[{"fid":"178076","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"748","width":"1028","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, вчора, 23 березня, в центрі Києва застрелили депутата-втікача Дениса Вороненкова. У мережі з'явилися фотографія і відео з місця події, де відобразили кілера. Поліція припускає, що нардепа убив не професійний кілер. Він потрапив в перестрілку з охоронцем Вороненкова і з важкими пораненнями потрапив до лікарні. Врятувати його лікарям не вдалося, постріл прийшовся в голову.

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що одна з трьома дітьми на руках залишилася вагітна вдова Дениса Вороненкова - оперна співачка Марія Максакова. Її мати чомусь дуже зраділа смерті зятя, стверджуючи, що смерть його наздогнала цілком заслужено.