Бійці Національної гвардії зруйнували в Луганські області блокпост блокадників торгівлі з окупованими регіонами Донбасу. Правоохоронці скористалася тим, що на редуті "Богдан" залишилися лише кілька активістів .

Про це повідомив 63-річний учасник акції з позивним "Михалич", передає Gazeta.ua. Він зазначив, що Нацгвардійці підійшли до блокпосту під виглядом ремонтної бригади залізничників, але жодних документів не пред'явили.

Вони сказали, що через учасників акції не можуть утримувати залізничні шляхи. Хоча жодних ремонтників за весь час на місці не помічали. Активіст наголосив, що правоохоронці нікого не били, а лише повністю зруйнували блокпост.

"Підігнали КАМАЗи, почали згрібати у них наші речі. Полізли якісь цивільні в балаклавах. Побіг до райвідділку поліції, щоб заявити про напад. Там заяву не прийняли, ще й відібрали телефон. Я - бігом до Приватбанку - найближче місце, де був зв'язок. Дівчина дала мені телефон. По пам'яті набрав комбата і розповів усе. Сам залишився у Попасній, аби забрати наші речі із райвідділу. Це - електростанція, ковдри, подушки, палатки, особисте майно волонтерів і блокувальників", - розповів "Михалич".

Нагадаємо, портал "Знай.ua" повідомляв, терористи "ЛНР" влаштували провокацію в Луганській області, Вони підірвали залізничну колію, щоб нанести максимальну шкоду інфраструктурі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще