Слідство у США має визначити способи боротьби з нападками Росії на демократію і з втручаннями в міжнародні справи в усьому світі.

Дану заяву зробив американський сенатор, голова Комітету з питань збройних сил Сенату США Джон Маккейн, передає ABC News.

"Ми знаємо про факт спроби росіян змінити результат наших виборів, здійснюючи напади на фундаментальні основи демократії. Ми повинні знати чому, і найголовніше – ми повинні знати, що потрібно зробити, щоб запобігти подібну діяльність, яку вони продовжують вести у вільних країнах по всьому світу", - сказав Маккейн.

Він заявив, що Кремль практично без яких-небудь наслідків і подальшого покарання втручається у світові питання. Маккейн нагадав про розчленування України, вплив на президентські вибори у США та Франції. На думку сенатора, американському президентові Дональду Трампу слід прислухатися до команди з питань національної безпеки.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", 26 березня Маккейн звинуватив Росію в эскалазии конфлікту і закликав надати Україні зброя.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще