Убитим бійцями КОРД Нацполіції під час спецоперації на Черкащині виявився 30-річний житель Одещини Сергій Лещенко, який мешкав на Київщині.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор Департаменту комунікацій МВС України Артем Шевченко.

"Під час нальоту на будинок чергової своєї жертви тричі вистрілив у бійців КОРД, що були у засідці - за це від них у відповідь сам отримав дві кулі: у ногу і живіт. Помер під час надання медичної допомоги. За своє коротке нікчемне життя - неповні 30 років - встиг взяти активну участь у банді, яку оперативники карного розшуку ГУ Нацполіції в Київській області та поліція Кіровоградщини назвали "балтійці". На її рахунку - понад 10 серійних епізодів зухвалих збройних розбоїв на Київщині, Кіровоградщині, Житомирщині, Рівненщині", – написав Шевченко.

[[{"fid":"176531","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"768","width":"576","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

За його словами, жертвами "балтійців" стало чимало людей, серед яких і сільські підприємці середнього достатку, і заможна суддя однієї з вищих судових інстанцій країни.

Популярні новини зараз

Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку"

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Деталі операції з ліквідації зухвалої банди спікер МВС пообіцяв дати згодом.

[[{"fid":"176529","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"511","width":"600","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", опубліковані подробиці самогубства військовослужбовця на Вінничині.