Американського президента Дональда Трампа розсмішила заява головної опонентки Гілларі Клінтон, яка пояснила свою поразку нечесною грою суперника.

Представниця демократів заявила, що перемога Трампа обумовлена зв'язками з Кремлем і компроматом, який оприлюднив директор ФСБ Джеймс Комі. Раніше повідомлялося, що з аналогічним звинуваченням виступав і президент. Також він упевнений, що у Клінтон був доступ до питань, які піднімалися на дебатах: вона заздалегідь готувала відповіді.

Вчора, 2 травня, під час форуму в Нью-Йорку Клінтон в черговий раз "повісила" свою поразку на Росію і Джеймса Комі. Відповідь президента не змусила себе довго чекати: на його думку, Комі "був кращим, що трапилося з Гілларі Клінтон", оскільки він дозволяв їй провертати "безліч поганих справ".

Про це Дональд Трамп в улюбленій іронічній манері написав в своєму Twitter: "Фейкова історія про Трампа/Росію була виправданням демократів своєї поразки на виборах. А може, Трамп просто провів відмінну кампанію?"

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Нацуправління архівами зажадало, аби Білий дім зберігав усі твіти президента, навіть видалені.

Популярні новини зараз

Головний продукт українців дорожчатиме щомісяця: витрати зросли у 4-5 разів

Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це"

Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще