Керівник поліції Києва Андрій Крищенко розповів подробиці вбивства побіжного депутата Державної думи Дениса Вороненкова.

За даними головного столичного копа, найманий вбивця стріляв з пістолета ТТ в той момент, коли політик виходив з готелю Прем'єр-палас. Кілера і охоронця Вороненкова госпіталізували в одну зі столичних лікарень. На місце події прибув радник Арсена Авакова Ілля Ківа, передає "Страна".

[[{"fid":"177594","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"1536","width":"2048","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Нагадаємо, інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що сьогодні, 23 березня, в центрі Києва невідомий розстріляв двох чоловіків, одному з них вдалося вижити. Пізніше з'ясувалося, що застрелений чоловік - Денис Вороненков.

[[{"fid":"177595","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":"336","width":"480","class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще