Кумедний випадок стався в Італії декілька днів тому з прихильником продажного кохання.

49-річний Джорджіо вирішив зустрітися з друзями, організувавши пізніше більш цікаве продовження. Він пішов з дому, попередивши 37-річну Терезу, щоб вона його не чекала: він переночує у приятеля і повернеться завтра. Про це написало видання Il Giornale Italiano.

Чоловік дійсно зустрівся з друзями і навіть провів з ними декілька годин, але швидко занудьгував і вирішив податися на пошуки нових відчуттів, а точніше продажної любові. Зазвичай Джорджіо знаходив відповідних дам в одному і тому ж районі, але в той нещасливий день вирішив змінити маршрут.

До його жаху, першою ж дівчиною, що нахилилася до віконця машини, виявилася його Тереза: коротка спідниця, разкрас бойового індіанця і запаморочлива шпилька виключали ймовірність іншої мети її перебування тут. Після декількох секунд ступору до парочки почало доходити, що відбувається і почалося гучне з'ясування відносин.

Виявилося, що Джоджіо не перший рік користується послугами повій, рівно як і Тереза ​​не перший рік під час поїздок чоловіка підробляє подібним чином: що ж, якщо у парочки бюджет загальний, то бізнесмени з них ніякі.

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Перепалка подружжя досить швидко переросла в бійку, зупинити яку змогли тільки правоохоронці, яких викликали перелякані "подруги" Терези. Історія перетворилася на маленьку легенду серед мешканців Риму, більшість з яких впевнені, що в цій ситуації Джорджіо не мав ніякого права бити дружину: за що боровся, на те й напоровся.

Раніше портал "Знай.ua" писав про новий весільний тренд для сміливих молодят, які впевнені в вічності свого шлюбу.