В полтавській поліції розповіли подробиці порятунку 20-річної студентки. Дівчина залишилася жива завдяки вуличному псу. Ця історія розчулила навіть досвідчених поліцейських. Переконують, ніколи не чули про подібні випадки. Собака привів дівчину до тями, а потім зник. В цьому районі взагалі не бачили псів, бо поруч знаходиться траса. І тварини бояться тут з'являтися, кажуть місцеві жителі.

Декілька днів тому в Київському районі Полтави зникла 20-річна студентка. Вона не місцева. Родом з району, а в обласному центрі мешкала у родички.

"Близько 5-ої вечора дівчина пішла в один з гуртків на репетицію. А коли о 9-ій не повернулася, родичка забила тривогу. Бо раніше ніколи такого не було, а в гуртку сказали, що дівчина до них так і не дійшла. Поліцейські того ж вечора пішли за маршрутом, яким мала б йти студентка, почали прочісувати горища і підвали, парки і лісосмуги неподалік", - розказує речник Полтавської поліції Юрій Сулаєв.

Близько другої ночі стало відомо, що дівчина без одягу та в неадекватному стан з'явилася на заправці в десяти кілометрах від міста.

"Студентку із серйозною травмою голови доправили у лікарню, а там у вкрай важкому стані поклали у лікарню. Вона нічого не пам'ятала, тому розповісти подробиць того, що сталося, не могла. А згодом пригадала, що отямилася у лісі. І саме від того, що вуличний собака лизав її обличчя. Робив це до того часу, поки вона не піднялася на ноги. Далі дівчина пішла на світло заправки, і це врятувало її життя. Інакше у непритомному стані вона б замерзла вночі у лісі. Це перший в нас такий випадок. Дівчина народилася у сорочці, а тварина врятувала їй життя", - уточнив Сулаєв.

Популярні новини зараз

Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники

Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені

В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Читайте також: Пес врятував дівчину, яку збила машина

В поліції припускають, що студентка стала жертвою нападника або нападників. Чому саме вона – невідомо. Адже постраждала не з заможної родини, при собі навіть телефону не мала. Залишила його вдома, аби не заважав на репетиції. Серйозна травма голови та те, що дівчина опинилася у лісі, вказує на те, що від неї намагалися позбавитися. Швидше за все нещасну вивезли подалі від міста, аби її ніхто і ніколи не знайшов. Зараз триває розслідування, зловмисника шукають.

"Знай" поговорили із працівниками заправки. Вони кажуть, що дівчинка дійсно прийшла до них вночі. Але переконують, що собаки в околицях – вкрай рідке явище.

"Їх тут немає, бо на трасі постійних рух. А вони його бояться", - здивувалися на АЗС.