Китайська компанія DMG уклала угоду зі студією Studiocanal, якій належать права на фільм "Термінатор 2". Згідно з умовами договору фільм випустять знову, на цей раз у 3D.

Про це повідомляє видання Variety.

Точну дату виходу картини на великі екрани поки не називають, але відомо, що її покажуть глядачам у 2016 році. Показ відкриється в Китаї, де фільм ніколи не транслювали у кінотеатрах.

За словами режисера фільму Джеймса Кемерона, "у 2016 році виповнюється 25 років з моменту виходу "Термінатора 2", і це ідеальний час для повторного випуску його на екрани, але вже в новій, 3D версії".

Режисер витратив більше 18 мільйонів доларів на 3D версію культової стрічки "Титанік". Повторний показ фільму в кінотеатрах у 2012 році приніс 343 мільйони доларів.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

Читайте також: Термінатор зворушливо привітав доньку (фото)

Нагадаємо, в липні 2015 року вийшов фільм "Термінатор: Генезис". Дія картини розгортається у 2029 році, в якому машини збираються організувати черговий напад на Джона Коннора.

Головну роль у фільмі виконує Арнольд Шварценеггер. Перший прокатний вікенд "Термінатора" в Україні зібрав близько 13 мільйонів гривень.