Колишнього посла США в Росії Майкла Макфола потішили слова Володимира Путіна, що пролунали під час зустрічі з німецьким канцлером Ангелою Меркель.

"Дорогі українці, Путін заявив: "Ми ніколи не втручаємося в політичне життя і політичні процеси інших країн", - написав Макфол у своєму Twitter. На це оперативно відреагувала екс-прем'єр Канади Кім Кемпбелл, написавши: "Він (Путін. - Ред.) не приймає той факт, що Україна - це незалежна країна! Хоче відродити СРСР!"

Повна цитата звучить так: "Ми ніколи не втручаємося в політичне життя і політичні процеси в інших країнах, і ми не хочемо, щоб хто-небудь втручався в наше політичне життя і зовнішньополітичні процеси".

Під час зустрічі російський президент в черговий раз закликав до виконання Мінських домовленостей і запропонував замінити на Донбасі представників ОБСЄ на НАТО. На це Ангела Меркель відповіла, що змінювати формат ніхто не буде, і підкреслила, що нові політичні рішення прийматимуться тільки після того, як Україна отримає контроль над донбаським кордоном.

Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Україна конкретизувала звинувачення проти Володимира Путіна.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще