Вісім років позбавлення волі присудили харків’янину, який у грудні минулого року скоїв подвійну ДТП, внаслідок чого загинули двоє людей, у тому числі маленька дитина.

Фрунзенський районний суд Харкова визнав 36-річного чоловіка винним у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Нагадаємо, що того грудневого вечора водій Toyota Prado в стані алкогольного сп'яніння спровокував ДТП, і, тікаючи з місця скоєння пригоди, не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу, зіткнувшись з автомобілем "ВАЗ 2102" на Салтівському шосе.

Внаслідок цього на місці загинула 8-місячна дівчинка. Її батьків госпіталізували у важкому стані. Через день батько дитини - 38-річний Олександр Полежака - помер від отриманих травм. Він був братом відомого українського поета Артема Полежаки.

Власник позашляховика на суді повністю визнав свою провину, але зараз вирок суду ще не діє, бо йде час на його апеляційне оскарження.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", маршрутка з пассажирами протаранила вантажівку на Сумщині. П’ятеро людей були госпіталізовані.