Представники МВС України зустрілися зі співробітниками підрозділу глобальних ініціатив Федерального бюро розслідувань США.

Вони обговорили практику і розвиток можливостей ідентифікації та виявлення біометричних даних, особливості формування національних баз даних, а також законодавче регулювання цих питань та перспективи співробітництва, повідомила прес-служба відомства.

Американська сторона розповіла українським силовикам про основні аспекти та особливості роботи Відділу інформаційного обслуговування системи кримінального судочинства (CJIS) ФБР, презентувавши можливості нового покоління системи ідентифікації, розробленої на зміну так званої Інтегрованої системи ідентифікації відбитків пальців з метою розширення можливостей бюро.

Співробітники ФБР також заявили про свою відкритість та готовність надати необхідне сприяння для вдосконалення відповідної роботи вітчизняних правоохоронних структур. Вони запропонували розглянути можливість підписання окремої галузевої угоди. Її проект буде незабаром надісланий до МВС.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", учора біля конгресу США американські поліцейські відкрили стрілянину.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще