У Британії 26-річна жінка народила довгожданого первістка після 16 зривів вагітності. Кейлі Вуд із Кембриджширу вже зневірилась у народженні дітей, проте лікарі знайшли причину численних викиднів та дали надію жінці на щасливе материнство.

Лише після 17 вагітності, Кейлі народила сина,якого назвала Реггі, - пише The Daily Mail.

Вперше дівчина завагітніла у 16-річному віці, після чого у неї стався викидень. Наступні 15 вагітностей, не перетнувши 8-тижневого терміну, закінчувались, як і всі попередні.

"Я постійно плакала через усіх своїх втрачених дітей. Але потримати на руках Реггі – найдивовижніше відчуття, що допомогло компенсувати всю ту спустошеність. Я постійно ходила до лікарів, які говорили, що причин може бути багато й ніколи насправді не заглиблювалися, чому я втрачала своїх дітей", - розповіла Кейлі Вуд.

Біль та відчай були настільки сильними, що дівчина навіть зверталась за допомогою до депутатів. Її постійно підтримував чоловік Тоні Гарнер, і все ж пара не полишала надії на здійснення мрії.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Показати ще

Лише фахівці Королівській лікарні в Лондоні змогли знайти причину збоїв у родовій діяльності молодої матері. Женщина отчаялась и уже не надеялась на счастливую материнство. Медики, провівши численні обстеження дійшли висновку, що причиною зривів була надмірна пошрамованість черевноъ порожнини британки.

"Вони не могли точно пояснити, що спричинило таку пошрамованість, однак доклали зусиль, щоб усунути її. Лікарі вірили не менше, ніж я, що це допоможе із майбутніми спробами народити", - сказала Кейлі.

17 вагітність також пройшла не без ускладнень, у неъ зникла навколоплідні рідина, що загрожувало черговому викидню, проте все ж жінка виносила та народила за допомогою кесаревого розтину здорового малюка.

"Коли я нарешті змогла потримати сина у своїх руках, він зцілив усі мої болі. Я почувалася настільки щасливою. Він – це щастя, завжди усміхається. Я почувалася такою самотньою, коли втрачала моїх малюків. Але Реггі нарешті зробив моє життя повним", - поділилась переживаннями щаслива матір.

Як повідомляв раніше інформаційний портал "Знай.ua", 48-річна мати загиблого на Донбасі десантника Дмитра Ільницького народила трійню.