Надбавку до пенсії в розмірі 60 рублів відправив прем'єр-міністру РФ Дмитру Медведєву житель села Білий Яр Томської області Віктор Смірнягін.

Таким чином пенсіонер висловив протест проти подачок влади, якою та так хвалиться, пишуть російські ЗМІ.

Приймати переказ у чоловіка зразу не хотіли, і він витратив годину, поки все ж домігся свого. Причому за відправлення з підписом "Село - столиці - похмелитися" він заплатив удвічі більше – 133 рублі, але про витрати не шкодує.

Смірнягін закликав й інших пенсіонерів повторити його приклад. "Може бути, хоч так вони нас почують. Чи почують, якщо закидаємо їх цими копійками, про які вони кричать і галасують не перестаючи. Посоромилися б", - заявив він.

У Росії з 1 квітня проіндексували страхові пенсії – виплати непрацюючим пенсіонерам на 0,38%. З 1 лютого 2017 року їх збільшили на 5,4%. Соціальні пенсії зросли на півтора відсотка. Середній розмір призначених пенсій у лютому склав 12 893 рубля.

Популярні новини зараз

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", віце-прем’єр Павло Розенко звинуватив у непрофесіоналізмі голову місії Міжнародного валютного фонду в Україні Рон ван Родена за те, що той розкритикував пенсійну реформу.