Кореспондент російського пропагандистського каналу "Росія-24" Марія Бондарєва зганьбилася, розповівши дві різні історії про свого нібито діда.

Про це повідомила у Facebook російська журналістка Олена Риковцева.

Бондарєва вела репортаж з ходи "Безсмертний полк" і раптом заявила, що журналісти каналу теж вирішили взяти участь у акції. Вона дістала з-за пазухи портретик у чорній рамці і сказала:

"Я знайшла фотографію свого дідуся. Його звали Іванов Віктор... (замислюється) Іванович. Він воював, але три роки пробув у полоні. Тому моєму татові довелося взяти прізвище моєї бабусі, щоб з ними чого-небудь не трапилося", - переказала слова Бондаревої Риковцева.

Але, за словами журналістки, вже буквально за годину російська пропагандистка озвучила зовсім іншу історію про цей ж портрет.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

"Це мій дід. Іванов Віктор Михайлович (вже Михайлович). Фронтовик. Ветеран Вітчизняної війни. Він воював і перебував у полоні цілих 3 роки. Але він вижив! Він вийшов на свободу і прожив до 90 років! Так що я хочу сказати йому велике спасибі, як і іншим фронтовикам!" – процитувала вона Бондарєву.

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.ua" раніше, на акцію "Безсмертний полк" Захарченко вийшов з портретом Мотороли. Соцмережі висміяли його за це.